Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.aglaze.no Selskapet heter Intoma Lindgren og har adresse Jernbanevegen 51, 3716 Skien, Norway.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Opplysninger du selv har lagt inn som kunde blir tatt vare på. Du og administrator av nettstedet har tilgang på disse og har mulighet til å endre disse. Send en e-post til post@aglaze.no om du vil slette dine opplysninger.

Kontaktskjemaer

Nettstedet tar ikke vare på noen kontaktskjemaer. Ved benyttelse av kontakskjemaer sendes dette på e-post til administrator.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettstedet. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig.

Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre nettstedet.

Informasjonskapselfunksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Om du slår av dette, kan du likevel bruke nettstedet, men enkelte funksjoner vil ikke fungere optimalt.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Som standard deler ikke nettstedet noen personopplysninger med andre.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske, regnskapsmessige eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Hele nettstedet benytter kryptering ved hjelp av https og SSL. Det benyttes i tillegg egen software på nettstedet for å oppdage evt forsøk på innbrudd. Nettstedet oppdateres hyppig for å være best mulig rustet mot angrep.

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

 • Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
 • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av skatter og frakt
 • Fraktadresse: vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

 • Send deg informasjon om din konto og bestilling
 • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
 • Behandle betalinger og forhindre svindel
 • Sett opp din konto for butikken vår
 • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne skatt
 • For å forbedre våre butikktjenester
 • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige bestillinger.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i 10 år av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, om mulig og hvis du velger å skrive dem.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og kundebehandlere har tilgang til:

 • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
 • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Hva vi deler med andre

Vi deler opplysninger som f.eks adresse med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å behandle bestillinger og levere nettbutikkstjenesten; for eksempel Posten og Bring

Betalinger

Vi aksepterer betalinger via direkte bank overføring, Vipps og kort gjennom tjenesten Stripe. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til gjeldenede bank, evt Visa, Master eller American Express gjennom tjenesten Stripe, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.